Оваа веб-страница користи колачиња за подобрување на содржината и анализата на употребата на веб-страницата. Продолжувајќи со прелистување на оваа страница, вие се согласувате со употребата на овие колачиња. Кликнете овде за more information on cookies and to set your preferences.

Продолжете

Порака од главниот извршен директор

Интегритетот е обврска што мора да го води нашето однесување надвор од едноставното почитување на законите и регулативите, охрабрувајќи нè да направиме правилен избор во секоја ситуација.

Paul Hudson

Почитување и заштита
на луѓето и опкружувањето

За стимулирачка, креативна и безбедна работна средина

Почитување и заштита на луѓето и опкружувањето

За стимулирачка, креативна и безбедна работна средина

Повеќе

Интегритет при управувањето со информации на компанијата

Да се заштити и зачува нашата конкурентност, имиџ и репутација

Повеќе

Интегритет при управувањето
со информации на компанијата

Да се заштити и зачува нашата конкурентност, имиџ и репутација

Интегритет во
нашите бизнис практики

Да ја одржиме довербата во нашите односи со заинтересираните страни на Компанијата — пациентите, клиентите, акционерите, добавувачите и другите бизнис партнери, и членови на граѓанското општество—во кое Sanofi делува

Интегритет во нашите бизнис практики

Да ја одржиме довербата во нашите односи со заинтересираните страни на Компанијата — пациентите, клиентите, акционерите, добавувач...

Повеќе